Klassikalises presskannus valmistad head kohvi kiiresti ja lihtsalt. Kannul on klaaskolb, metallist raam ja efektne kuldse pinnaga viimistlus. Maht 350ml / 3 tassi.
Presskannu põhjale tõstetakse kannujahvatusega kohvipuru (veidi jämedam kui filterkohvipuru) ja peale valatakse veidi alla keemistemperatuuri kuuma vett, vahemikus + 92 C kuni + 96 C.
Sega kohvi- ja veesegu veidi, sulge kaanega ja lase seista umbes 4 minutit.
Seejärel pressi kaane all oleva filtriga kohvipuru presskannu põhja ja vala kohv tassidesse.
Selle meetodiga ei jää head kohvimaitsed paberfiltrisse ja saad nautida mitmeid huvitavaid kohvimaitsenüansse.
Chez Marius soovitab kasutada presskannus värskelt jahvatatud Parisienne-röstiga kohvi või jämedamaks jahvatatud filterkohvi.
Klaasosa kannatab masinpesu, raamile ja sõelale ainult käsipesu !
Toode on ajutiselt välja müüdud. Palun küsige toote saadavust Veebipood@chezmarius.ee või tel 6610999.
Kokapood avatud:
tööpäevadel 10-18
laupäeval 11-15
pühapäeval suletud !
Tere tulemast !
Olete väga oodatud !
+372 66 10 999
info@chezmarius.ee