Presskannud, termospresskannud ja varuosad

Klassikalises presskannus valmistad head kohvi kiiresti ja lihtsalt.
Presskannu põhjale tõstetakse kannujahvatusega kohvipuru (veidi jämedam kui filterkohvipuru) ja peale valatakse veidi alla keemistemperatuuri kuuma vett, vahemikus  + 92 C kuni + 96 C. 
Sega kohvi- ja veesegu veidi, sulge kaanega ja lase seista umbes 4 minutit.
Seejärel pressi kaane all oleva filtriga kohvipuru presskannu põhja ja vala kohv tassidesse.
Selle meetodiga ei jää head kohvimaitsed paberfiltrisse ja saad nautida mitmeid huvitavaid kohvimaitsenüansse.
Saadaval on ka varuklaasid ja sõelad erinevatele presskannudele.

 

OLEME AVATUD:

tööpäevadel 10-18
laupäeval 11 - 15
pühapäeval suletud !

Tere tulemast !

Olete väga oodatud !

-------------

 

TELLIMINE

Tellida saab nii:
saada palun meie e-mailile 
info@chezmarius.ee 
huvipakkuva toote link või tootekood 

lisa oma nimi ja kontakttelefon ning info kuhu pakk saata

meie saadame ettemaksuarve, pärast mille tasumist toimetame kaubad Sinule lähimasse Smartpost
pakiautomaati


Infoks veel, et meie kodulehel olev info ei ole kohati õige.

Paljud tooted, mis on märgitud -toode on ajutiselt välja müüdud-

on tegelikult kaupluses olemas. Segadus on tingitud tehniliste tõrgete pärast. Vabandame.

Rohkem tooteid näeb meie Chez Marius Helsingi poest

www.chezmarius.fi

kui leiate siit midagi huvipakkuvat, siis saame teile selle toote eestisse tellida.


Tellimustele ise Tallinna Kokapoodi järele tulles on lisakulu  0 €

Postipakk 3,00 - 7,00 € olenevalt paki suurusest.
Paki max. kaal 35 kg.
Tarneaeg 1-3 argipäeva.