Presskannud, termospresskannud ja varuosad

Klassikalises presskannus valmistad head kohvi kiiresti ja lihtsalt.
Presskannu põhjale tõstetakse kannujahvatusega kohvipuru (veidi jämedam kui filterkohvipuru) ja peale valatakse veidi alla keemistemperatuuri kuuma vett, vahemikus  + 92 C kuni + 96 C. 
Sega kohvi- ja veesegu veidi, sulge kaanega ja lase seista umbes 4 minutit.
Seejärel pressi kaane all oleva filtriga kohvipuru presskannu põhja ja vala kohv tassidesse.
Selle meetodiga ei jää head kohvimaitsed paberfiltrisse ja saad nautida mitmeid huvitavaid kohvimaitsenüansse.
Saadaval on ka varuklaasid ja sõelad erinevatele presskannudele.

 

TÖÖ CHEZ MARIUS           KOKAPOES !!

Otsime mehisele ametikohale

kuldsete kätega nugade teritajat.

Terituskoolitus kohapeal Mariano poolt!

Kui oled rõõmsameelne ja hea suhtleja ning FÄNNAD NUGE ning naudid kokkamist täiel rinnal, siis 

     TERE TULEMAST 

CHEZ MARIUS KOKAPOE tiimi

anna endast teada info@chezmarus.ee

Facebook: Kokapood


Kokapood avatud:

tööpäevadel 10-18
laupäeval 11-15
pühapäeval suletud !

🔆

Tere tulemast !

Olete väga oodatud !

☎+372 66 10 999

info@chezmarius.ee

 

TELLIMINE

Tellimine chezmarius.ee kodulehelt:

Võid tellida registreerimata.

Tellimustele ise Tallinna Kokapoodi järele tulles on lisakulu  0 €

Üle 150 € tellimused tarnime tasuta lähimasse postiautomaati.

Postipakk 3,00 - 7,00 € olenevalt paki suurusest.
Paki max. kaal 35 kg.
Tarneaeg 1-3 argipäeva.